Szombaton 10.30 órakor a másodosztályba feljutó HR-Rent Kozármisleny ellen lép majd pályára csapatunk előkészületi mérkőzésen a Rákóczi Stadionban.

 

Remek ellenfél ellen készülhet a harmadosztály Nyugati csoportjára együttesünk, hiszen az előző szezonban az NB III. Közép csoportját veretlenül megnyerő, s ezzel feljutó HR-Rent Kozármisleny ellen vívja majd negyedik edzőmérkőzését. A találkozó a baranyaiak kérésére szombaton 10.30 órakor kezdődik majd.

A kozármislenyiek folyamatosan építik csapatukat az NB II.-re. A klubot a másodosztályba juttató Aczél Zoltán távozott, helyét Tóth László vette át, akinek munkáját Tomin Milán segíti. Az edzőn kívül több, egykor együttesünket erősítő labdarúgó is kellett ahhoz, hogy a Kozármisleny a következő évadban egy osztállyal feljebb szerepeljen. Hampuk Ádám 23, Kirchner Krisztián 21, Vajda Roland 8 góllal járult hozzá az aranyéremhez, míg Kozics Barnabás néggyel. Utóbbi a korábbi vezetőedzővel, Aczél Zoltánnal együtt a III. Kerületi TVE-hez szerződött. Érkező oldalon volt bőven játékosmozgás, hiszen a rutinos védő, Gál Szabolcs, az NB I.-es tapasztalattal rendelkező Bartha László, illetve a kaposvári Kulcsár Kornél leigazolását is bejelentette a napokban a klub, akárcsak a három fiatal, Guth Ádám, Vogyicska Balázs és Osei Clinton leigazolását.

Klubunk vezetése igyekezett olyan ellenfeleket találni, akik remekül hozzájárulnak ahhoz, hogy alakuló, formálódó csapatunk minél jobban szerepeljen majd az előttünk álló szezonban. Ebben a sorba remekül beleillett a nagy jövő előtt álló fiatalokra építő Paks II., a megerősített Dunaújváros elleni találkozó is, ahogy minden bizonnyal a szombati Kozármisleny elleni is.