Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágókkal búcsúztatja az óévet a Kaposvári Rákóczi#!# a zöld-fehérek két csapata is pályára lép szombaton délután.

Az Újpestet 2-1-re legyőző NB III-as gárda 16 órakor kezd a fővárosban, és az első mérkőzés bravúros diadala után ismét szeretné megnehezíteni neves ellenfele dolgát. A Rákóczi első csapata 14 órától játszik az NB III-as Putnokkal a stadionban. Az odavágó 1-1-es döntetlennel zárult, ami mindenképpen biztató a második felvonás előtt. A Sisa-legénység egyértelmű célja a továbbjutás. 
A Putnok igazi kupa-specialistának számít, az elmúlt hat évben mindig eljutott a legjobb tizenhat közé a sorozatban. Korábban az MTK-t és a Vasast is meglepték, idén pedig a Paksot búcsúztatták el az élvonal tagjai közül. A borsodi együttes keretében több korábbi NB I-es és NB II-es futballista helyet kapott. A csapat magabiztosan vezeti csoportját a harmadosztályban, és mindössze egyszer szenvedett vereséget az őszi szezonban.
– A továbbjutás a célunk, de jól tudjuk, hogy a Putnok már több NB I-es együttes életét megkeserítette. Vélhetően a mi sorsunkat is szeretnék megnehezíteni, de mi nyerni szeretnénk – mondta Sisa Tibor vezetőedző. – A hosszú szezon megviselte a csapatunkat, sokan hiányoznak majd sérülés miatt, azok a játékosok pedig nem léphetnek pályára az első csapatban, akik már szerepeltek az NB III-as gárdánkban a kupában. 
A fiúk a vasárnapi szezonzáró után hétfőn kezdik meg egyhónapos szabadságukat.