Első idei hazai bajnokijára készül a Rákóczi szombaton 16 órakor. A zöld-fehérek megyei rangadón a Siófok együttesét fogadják, és első tavaszi bajnoki pontjaik megszerzésére készülnek. A Magyar Kupában negyeddöntőbe jutó csapatok bajnoki párharcára nagyon készülnek a Balaton partján is. A két szakvezetőt az nb1.hu portál kérdezte.

Sisa Tibor (Kaposvár)#!# – A Siófok hasonló cipőben jár, mint mi#!# szerényen igyekszik helytállni. Ellenfelünk keretében sok jó játékos található, amin még erősíteni is tudtak. Két csapattal azonban ők sem tudnak kiállni, a hétközi kupameccs is azt mutatja, hogy igyekeztek rápihenni a holnapi találkozóra, így talán frissebbek lehetnek. Mi, a négy idegenbeli tétmérkőzés után először játszunk itthon bajnoki mérkőzést. Tudjuk, hogy nagyon nehéz összecsapás előtt állunk, de a közönség támogatásával reméljük, hogy megszerezhetjük a három pontot.
Horváth Károly (Siófok)#!# – A mi helyzetünkben minden pontra szükségünk van, még akkor is, ha a kiválóan szereplő Kaposvár vár ránk, ahol minden feltétel adott a jó szerepléshez. Voltak külföldi edzőtáborban, külföldi játékosokat, rutinos NB I-es labdarút igazoltak vissza. Nem véletlen a bajnokságban elfoglalt helyezésük. Ez a kis Siófok ugyanakkor már okozott meglepetéseket előtte álló csapatokkal szemben. Most is erre törekszünk. Ez a meccs is olyan a számunkra, mint bármelyik más NB I-es, de éppen ezért nagyon is fontos. 
A várható összeállítások
Kaposvár#!# Kovács Z. – Okuka, Grúz, Bank, Gujic – Pedro, Hegedűs – Pavlovic, Oláh, Balázs B. – Peric
Siófok#!# Molnár P. – Mogyorósi, Katona, Fehér, Novák – Délczeg, Kecskés, Tusori, Lukács – Homma, Csermelyi