Szombaton Somogy megyei rangadóval folytatódik az OTP Bank Liga élvonalbeli labdarúgó bajnokság#!# a BFC Siófok a Kaposvári Rákóczi FC csapatát látja vendégül. A találkozó 19 órakor kezdődik. 

Egymás után két értékes döntetlent ért el a Siófok a bajnokságban#!# az észak-somogyiak a tavalyi ezüstérmes Paks után öt forduló után öt ponttal áll a középmezőnyben foglalnak helyet, csakúgy, mint a Kaposvár.
– Óriási értéke van a Paks és a Videoton elleni pontoknak – mondta a BFC Siófok ügyvezető-szakmai igazgatója, Horváth Károly. – Csak akkor mondhatjuk, hogy jó formában vagyunk, ha pontot vagy pontokat szerzünk a Rákóczi ellen. A kaposváriakat kiváló, első osztályú játékosok alkotják. Igyekszünk felkészülni erre a kilencven percre. 
A kaposváriak hat idegenbeli bajnoki vereséget követően (előtte április 9-én Pakson nyert a Rákóczi) nem titkoltan pontra, pontokra vadásznak a hétvégi megyei rangadón. A fiúk kellemes emlékekkel utazhatnak a Balaton-partra, hiszen az elmúlt három látogatás alkalmával előbb egy 2–0-s, majd egy 5–2-es sikert könyvelhettek el, tavaly augusztusban pedig 0–0-s döntetlen született. A siófokiak a 2000/2001-esszezonban verték utoljára otthon a Rákóczit, még a másodosztályban.
A Rákóczi vezetőedzője, Sisa Tibor szerdán este személyesen is megnézte a Videoton elleni találkozót
– A Siófok nagyon jól erősített a nyáron, meghatározó játékosokat is szerződtettek – fogalmazott a tréner. – Úgy gondolom, egy igen szervezett, egységes csapat vár ránk. Szeretnénk, ha végre idegenből is pontosan térnénk haza, ehhez fegyelmezett, odaadó futball kell.
Kezdés szombat este hétkor!