Új szereplővel bővül a magyar sportmédia palettája#!# október 3-án, szombaton megkezdi működését a Csaksport Médiaközpont!

A http://www.csaksport.hu/ internetes címen megtalálható médiaközpont a sportbarátok kívánságát teljesítve, a jelentős magyar sporteseményeket közvetíti 2009 őszétől élőben, a világhálón.

Számtalan izgalmas és érdekes mérkőzés, egyéni verseny fültanúi lehetnek azok, akik a http://www.csaksport.hu/ oldalra navigálnak. Ez lesz az egyetlen olyan tematikus sportoldal Magyarországon, amely a legfrissebb magyar sporteredmények és a hírek mellett helyszíni rádióközvetítéseket is ad az arénákból. A sporteredményeket és a tudósításokat egyúttal bárki elolvashatja a portálon, sőt az ismétlésekben újra és újra átélhetik majd az izgalmakat.

A magyar sportbarátok az elmúlt években kénytelen-kelletlen tudomásul vették, hogy a korábbihoz képest sokkal kevesebb élő, rádiós sportközvetítés jut el hozzájuk. Mindez a médiák szerepváltozásának, a média átalakulásának eredménye. Egy biztos#!# nagyon sokan izgulnának együtt a lelátón ülőkkel, rengetegen lennének kíváncsiak élőben a bajnoki fordulókra, a megmérettetésekre. Ezt a jogos igényt is kielégíti a Csaksport Médiaközpont.

A vállalkozás a magyar sportot szeretné az érdeklődés középpontjába helyezni, így a Csaksport Médiaközpont kizárólag a hazai eseményekről tudósít! Labdajátékok és egyéni sportok, versenysport, szabadidősport és diáksport – mindez egy helyen, a http://www.csaksport.hu/ címen.

A közvetítések és a beszélgetések mellett naponta több alkalommal jelentkezünk sporthírekkel, reggel és este, 7 és 8 óra között pedig a napi aktualitásokat feldolgozó magazinműsor szerepel a kínálatban. A sportversenyeket tekintve holtidőben – elsősorban éjszaka – pedig a zenéé a főszerep.

A Csaksport Médiaközpont október 3-án, szombaton, 16 órakor kezdi meg hivatalosan is a működését. Az első nap programjában labdarúgás, kézilabda, kosárlabda és röplabda is helyet kapott, helyszíni közvetítésekkel, bejelentkezésekkel, összefoglalókkal és értékelésekkel. A pontos menetrendet megtalálják a médiaközpont honlapján.

Csak egy kattintás, és megjelenik Önök előtt a magyar sport – írásban és szóban egyszerre!