Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. tizedik fordulójában a Budapest Honvéd vendége lesz. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információt szeretnénk megosztani szurkolóinkkal.

 

A mérkőzésnek a Bozsik Stadion felújítása miatt az Új Hidegkuti Nándor Stadion ad majd otthont. Szurkolóink a helyszínen és online is tudnak jegyet vásárolni a szombati bajnokira.

Utóbbira a mérkőzés napján 14 óráig nyílik lehetőség az alábbi linkre kattintva: https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003202

Az elővételes belépők ára: 1.390 Ft.

A helyszínen a vendégszektorba a felnőtt belépők 1.690 forintba kerülnek. A 10 év alatti gyermek ingyenesen, egy regisztrációs jeggyel léphetnek be a stadionba. A diákok (diákigazolvány birtokában) és nyugdíjasok (65 éves kortól) 800 forintért vásárolhatnak jegyet, míg a nők szintén ingyenesen, egy regisztrációs jegy birtokában látogathatják a mérkőzést. A jegyértékesítés során a fővárosi klub nem kéri a személyes adatok megadását.

A vendégpénztár, amely a Sport út felől található a mérkőzés előtt két órával, 15 órakor nyit ki. Szurkolóinkat büfé is várja majd a stadionban. A parkolás a környező utcákban lehetséges.