Együttesünk a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában a DEAC csapatát látja vendégül. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

A vasárnapi összecsapásra ezúttal is csak a helyszínen, (megfelelő távolságtartás mellett és maszkban) Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya.

 

Jegyárak:

Nagylelátó: 800 Ft
Főépület: 1.000 Ft
Állószektor: zárva!.
Vendégszektor: 800 Ft
A 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

 

A jegypénztárak a mérkőzés előtt 1,5 órával, jelen esetben 15.30 órakor nyitnak ki. Kérjük, a szurkolókat, hogy hosszas sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek a stadionhoz.

 

A hazánkban is fokozódó koronavírus-járvány miatt 2020. november negyedikétől újabb szigorító intézkedéseket vezet be Magyarország Kormánya. Az egyik, klubunkat és a labdarúgást is érintő döntés, hogy a rendezvényeken, sportrendezvényeken, mozikban és színházakban csak minden harmadik széken lehet ülni, és kötelező az orrot és a szájat teljes egészében eltakaró maszk használata. A hatóságok minden rendezvényt ellenőrizni fognak, ha kell, pénzbírságot szabnak ki, és azokat a helyeket, ahol nem tartják be az előírásokat, azonnal bezárják.

A rendelet szerdán 17.00 órakor kezdődő Kaposvári Rákóczi FC–DEAC Merkantil Bank Liga mérkőzésre is érvényes. A Rákóczi-stadionban ezért lezárásra került az álló szektor! Szurkolóink így csak az ülőhelyekkel ellátott szektorokban foglalhatnak helyet, de a rendeletnek megfelelően kizárólag minden harmadik széken!

A bérlettel rendelkező szurkolóinkat is megkérjük, hogy tartsák be a jogszabályt, még akkor is, ha így nem a megszokott helyükről tudják nézni a mérkőzésket.

Kérjük, hogy mindenki tartsa be a kormányrendeletet, mivel a szurkolók tömeges fegyelmezetlensége miatt a hatóságok a klubokat is megbüntethetik, súlyos esetben pedig akár a mérkőzések félbeszakítását is kezdeményezhetik.

Kérünk mindenkit, hogy tartsa be az előírásokat! Megértésüket köszönjük!