Együttesünk az NB III. Nyugati csoportjának második fordulójában a Gyirmót FC Győr második csapatát látja vendégül. A szerdán 19 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

A mérkőzést a Kapos TV élőben közvetíti majd. A közvetítés linkjét a Facebook oldalunkon tesszük majd közzé a találkozó előtt.

A szerdai bajnoki mérkőzésre csak a helyszínen, a Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya.

 

Jegyárak:

Nagylelátó: 500 Ft
Főépület: 800 Ft
Állószektor: ingyenes.
Vendégszektor: 500 Ft
A 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

A jegypénztárak a mérkőzés előtt 1,5 órával, jelen esetben 17.30 órakor nyitnak ki. Kérjük, a szurkolókat, hogy hosszas sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek a stadionhoz.

 

Szurkolóink számára továbbra is lehetőség nyílik az őszi szezonra szóló bérletek megvásárlására. Mérkőzésnapokon a Rákóczi Stadion hármas, illetve ötös számú jegypénztáraiban.

 

Bérletárak:

Nagylelátó 5.000 Ft/őszi szezon

Főépület 8.600 Ft/őszi szezon

A bérletek a MOL Magyar Kupa mérkőzésekre is érvényesek.

Azok a szurkolók, akik az előző szezon tavaszi felére szóló bérlettel rendelkeznek, a bérlet leadásával egy, az őszi szezon összes hazai mérkőzésére érvényes tiszteletjegyet vehetnek át. A főépületbe szóló bérleteket a 3-as, míg a nagylelátóra érvényes bérleteket az 5-ös számú jegypénztárban tudják beváltani szurkolóink az első mérkőzésnapon, azaz augusztus elsején.

 

A hatályban lévő kormányrendelet szerint sportrendezvényeket, így a vasárnapi Kaposvári Rákóczi FC–Gyirmót FC Győr II. bajnoki mérkőzést is csak az a személy látogathatja, aki rendelkezik a koronavírus elleni védettséget igazoló plasztik kártyával, applikációval, vagy EU-s oltási igazolvánnyal.

A koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) kormányrendelet szerinti hatósági igazolvány, vagy applikáció bemutatásával igazolja. Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.