Az OTP Bank Liga NB I. 31. fordulójában a Kisvárda Master Good együttesét fogadja a Rákóczi-stadionban csapatunk. A vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

 

Mint arról már beszámoltunk a Magyar Labdarúgó Szövetség az országgyűlés döntéseihez igazodva megszűntette az eddig érvényben lévő korlátozásokat, így a vasárnapi mérkőzésre már a vírushelyzet előtt megszokott módon lehet helyet foglalni a stadionban.

A korábban megszokott módon, a Kisvárda Master Good elleni mérkőzésre is lehetőség nyílik az online jegyvásárlásra. Kérjük a szurkolókat, hogy ezt részesítsék előnyben! A mérkőzésre az alábbi linkre kattintva lehet megvásárolni a belépőket:

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003609/Kaposvari-Rakoczi-FC—Kisvarda-Master-Good

A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott PDF fájlon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A Rákóczi-stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására. Az online jegyvásárláshoz ezúttal sem szükséges klubkártya.

A szurkolók a helyszínen is megválthajták a belépőket. A jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával, jelen esetben 17 órakor nyitnak.

 

A Kisvárda Master Good szurkolóit kérjük, hogy online vásárolják meg a belépőiket a vasárnapi találkozóra. A helyszínen nem nyit ki a vendég jegypénztár.

 

Jegyárak:
Főépület: 3.000 Ft
Nagylelátó 2.000 Ft
Álló szektor: 1.000 Ft
Vendégszektor: 1.000 Ft
A 14 éven aluliak számára a belépés ingyenes.