Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Kisvárda Master Good csapata van a célkeresztben.

 

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában a tabella tizedik helyét elfoglaló Kisvárda Master Good együttese látogat Kaposvárra. Az észak-magyarországiak a bajnokság újraindulása óta egy mérkőzést nyertek meg, hiszen rögtön a kezdésnél egy-nullára legyőzték hazai pályán az Újpestet. A következő összecsapáson kikaptak a tabellán második helyen álló MOL Fehérvár FC otthonában, majd pontot raboltak a harmadik helyezett Mezőkövesd ellen. A legutóbbi két mérkőzésen viszont nem termett pont a számukra, ugyanis a Ferencváros és a ZTE is egyaránt egy-nullára nyert ellenük. Utóbbi lehetett igazán fájó Bódog Tamás csapatának, mivel a zalaiak szintén a kiesés elkerüléséért harcolnak.

 

 

– Személy szerint nekem van egy plusz motivációm a mérkőzésre, mivel úgy gondolom, hogy az anyaegyesületem, a Debrecen és a Kisvárda között fog eldőlni a kiesés sorsa – nyilatkozta Bévárdi Zsombor, csapatunk labdarúgója, aki Debrecenből érkezett kölcsönbe. – Így kettőzött erővel fogok küzdeni a mérkőzésen a Rákóczi sikeréért, mivel nem titkolt szándékom az, hogy elvegyük a pontokat a Kisvárdától ezzel segítve a Debrecent.

A két csapatnak gyakorlatilag nincs közös történelme, hiszen eddig a szezonig nem találkozták egymással bajnoki mérkőzésen. A 2019/2020-as bajnoki évadban az első összecsapást Lucas és a korábban a Rákócziban is futballozó Gosztonyi András találataival nyerték meg a kisvárdaiak. Az észak-magyarországi összecsapás igen őrültre sikerült, hiszen csapatunk kétszer is vezetett, majd kiharcolta az egyenlítést, azonban Tischler Patrik pályára küldése megpecsételte együttesünk sorát. A támadó ugyanis három gólt is szerzett, így végül öt-háromra nyertek a kisvárdaiak.