Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. 23. fordulójában Székesfehérváron lép pályára. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozó előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolóinkat.

 

A mérkőzésre a már megszokott módon, online illetve a helyszínen is lehet jegyet vásárolni. Online ide kattintva tudják megvásárolni a belépőket. Ebben az esetben a normál jegyek elővételben 1.500 forintba, míg kedvezményesek (hölgy, diák, nyugdíjas) 1.000 forintba kerülnek. A 14 év alattiak egy 0 forintos jegy ellenében léphetnek be a székesfehérvári stadionba. Fontos, hogy online a 0 forintos jegy nem vásárolható meg! Az online jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya és egyéb adatok megadása. Az viszont fontos, hogy a stadionba való belépéskor a kedvezményekre feljogosító igazolvány legyen mindenkinél, aki ezeket igénybe kívánja venni.

 

A MOL Aréna Sóstó vendég jegypénztára a mérkőzés előtt 1,5 órával, jelen esetben 15.30 órakor nyit ki. A helyszínen minden jegy 1.000 forinttal drágább, ezért javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. A helyszíni jegyárak: normál 2.500 Ft, kedvezményes (hölgy, diák, nyugdíjas) 2.000 Ft. Ezért javasoljuk, hogy aki teheti, online vásárolja meg belépőjét. 

 

Szurkolóinkat természetesen büfé is várja a stadion vendégszektorában. A parkolási lehetőség pedig a stadion melletti vendégparkolóban biztosított.