Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. nyolcadik játéknapján a Paksi FC stadionjában lép pályára. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzésre az alábbi információkkal kívánjuk segíteni szurkolóinkat. 

 

A mérkőzésnek a paksi, Fehérvári úti stadion ad majd ott. A kapuk a mérkőzés előtt két órával, azaz 15.00 órakor nyitnak ki. Fontos információ, hogy szurkolóknak nem kell névre szóló belépőjegyeket vásárolniuk a normál besorolású paksi összecsapásra, így gyorsabb és egyszerűbb belépőkhöz jutni. 

 

A jegyvásárlásra elővételben és a helyszínen is nyílik lehetőség. 

Elővételes jegyvásárlási lehetőségek:
Személyesen: a Fehérvári úti stadion 2-es számú pénztárában.
Csütörtök: 09.00–12.00
Péntek: 14.00–18.00
Szombat: 08.00-tól
A meccsbelépők az OTP SZÉP-kártya szabadidőzsebéből is megvásárolhatók.

Interneten: a meccsjegy.mlsz.hu oldalon ide kattintva, illetve a Ticket Express jegyirodáiban.

Az internetes jegyvásárlás csak bankkártyás fizetéssel lehetséges. A weben és a jegyirodákban történő vásárláshoz sem kötelező a szurkolói kártya használata. Kérjük szurkolóinkat, hogy az online vásárolt belépőket nyomtassák ki, és hozzák magukkal a mérkőzésre!

 

Vendég jegyárak

Elővételben:
Felnőtt: 1.200 Ft. Diák, nyugdíjas, női: 800 Ft.
A mérkőzés napján 16 órától:
Felnőtt: 1.400 Ft.
Diák, nyugdíjas, női: 1.000 Ft.   

 

Kérjük szurkolóinkat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket, valamint hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot. Belépéskor a rendező a belépőjegy vagy bérlet birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni.