Mint arról már beszámoltunk csapatunk kétgólos sikert aratott a Diósgyőr felett az OTP Bank Liga NB I. hetedik fordulójában. Lássuk, hogy értékelték a találkozót a vezetőedzők:

 

Disztl László: Az első pillanattól az utolsóig uraltuk a játékot. Hazai pályán nagyon fontos volt az első győzelem megszerzése. A csapat játéka egyre jobban fejlődik, egyre stabilabb a védekezésünk, egyre jobban támadunk. Ezen a mérkőzésen látszott, hogy végre nem csak védekezésben, hanem támadásban is erősek voltunk. A srácok nagyszerűen küzdöttek, lehetet látni rajtuk az elszántságot, az egységet. Nagyszerű csapatteljesítményt nyújtottak, ami megérdemelt győzelemmel párosult. Örülünk neki, hogy sikerült szép estét szerezni a szurkolóinknak.

 

Feczkó Tamás: Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy az elvárható lett volna, hiszen csak a hazaiak vezető gólja után kezdtünk el játszani. Ezután volt lehetőségünk az egyenlítésre, de ez nem sikerült. A második félidőben hiába borult fel a pálya nagyon rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt, hiszen többször is elakadt a labda az élő falban, így a hazaiak nyerték a mérkőzést.