Együttesünk a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a Pécsi MFC csapatát fogadja a Rákóczi Stadionban. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapás akár nézők előtt is megrendezhető, ha megtörténik a COVID-19 elleni oltóanyag első dózisának négymilliomodik beadása.

 

A jelenleg még hatályban lévő kormányrendelet értelmében vasárnap 17.00 órakor zárt kapuk mögött fogadjuk a Pécsi MFC együttesét a Rákóczi Stadionban, azonban a 2021. április 26.-án megjelent A védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendelet módosításáról szóló 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet értelmében visszatérhetnek a nézők a stadionokba. Ehhez az szükséges, hogy megtörténjen a COVID-19 elleni védőoltás első dózisának négymilliomodik beadása.

 

Kérjük, hogy regisztráljanak a védőoltása, hogy minél előbb találkozzunk a stadionokban!

 

Fontos, hogy a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet életbe lépésekor csak az alábbiakban felsoroltak személyek vehetnék részt sportrendezvényeken:

  • A sportrendezvényen nézőként a koronavírus ellen védett személy (védettségi igazolvánnyal rendelkező személy), valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy.
  • A sportrendezvényre történő belépéskor a belépőnek igazolnia kell személyi azonosságát, az életkorát, illetve a koronavírus elleni védettségét. A védettség igazolását kizárólag a védettségi igazolvány bemutatásával lehet elfogadni. Ezek hiányában a sportrendezvény szervezője megtagadja a belépést.

 

Klubunkra még két hazai mérkőzést vív a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjában. Abban az esetben, ha ezeket nézők előtt lehet megrendezni, úgy kérjük, hogy a szurkolók a szokottnál korábban érkezennek a Rákóczi Stadionba. A belépés meggyorsítása érdekében kérjük, hogy a megváltott belépőjegy mellett a személyi azonosító okmányt és a védettségi igazolványt ellenőrzésre készítsék elő.

 

Jegyárak:

A belépőjegyes egységesen 800 Ft-ba kerülnek. A stadionban bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A stadion kapui a mérkőzés előtt másfél órával, jelen esetben 15.30 órakor nyitnak ki.

 

Amennyiben nem történik meg a mérkőzésig a négymilliomodik vakcina beadása, kérjük a szurkolókat, ne induljanak el a mérkőzésre, mert nem léphetnek be a stadionba! Emellett pedig a gyülekezés is tilos, így kérjük, hogy a stadionon kívülről se próbálják megnézni a mérkőzést, ugyanis a szabályok betartását a hatóságok felügyelik.

A mérkőzésről így sem fognak lemaradni, hiszen a Kapos TV jóvoltából ezúttal is lesz élőképes közvetítés a csatorna YouTube oldalán, amely ide kattintva érhető el. Az élő közvetítés linkjét pedig a Facebook oldalunkon is megosztjuk majd.