Együttesünk a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában az FC Ajka csapatát látja vendégül. A szerdán 18 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat. 

 

A szerdai összecsapásra ezúttal is csak a helyszínen, Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya. 

 

Jegyárak:

Nagylelátó: 800 Ft
Főépület: 1.000 Ft
Állószektor: ingyenes.
Vendégszektor: 800 Ft
A 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.

 

A jegypénztárak a mérkőzés előtt 1,5 órával, jelen esetben 16.30 órakor nyitnak ki. Kérjük, a szurkolókat, hogy hosszas sorban állás elkerülése érdekében időben érkezzenek a stadionhoz.

 

A Magyar Közlöny 229. számában megjelentek szerint – a Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról – 2020. október 23-től minden szabadtéri rendezvényen kötelező az orrot- és szájat eltakaró maszk viselése.

A kormányrendelet értelmében a szabadtéri rendezvényeken, így a sportrendezvényeken is kötelező orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Ez alól csak a hatodik életévét be nem töltött kiskorúak, a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői képez kivételt.

A rendelet értelmében a szerdán 18 órától megrendezésre kerülő Kaposvári Rákóczi FC–FC Ajka bajnokin labdarúgó mérkőzésen is mindenki számára KÖTELEZŐ lesz a maszk viselése.

Kérünk mindenkit, hogy tartsa be az előírásokat – ellenkező esetben nem fog tudni bejutni a mérkőzésre! Megértésüket köszönjük!