Együttesünk az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 11. fordulójában az Iváncsa KSE csapatát látja vendégül. A vasárnap 15.00 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni szurkolóinkat.

 

A vasárnapi bajnoki mérkőzésre csak a helyszínen, a Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya. A jegypénzárak a mérkőzés előtt egy órával nyitnak ki.

 

Jegyárak

Nagylelátó: 700 Ft

Főépület: 1.000 Ft

Állószektor: ingyenes

Vendégszektor: 700 Ft

A 14 éven aluliak, illetve a 75 éven felüliek ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzéseket.

 

Parkolás

Szurkolóink a nagylelátó mögötti parkolóban (A jelű parkoló), illetve a főépülettől pár méterre található parkolóban (B jelű parkoló) tudják hagyni az autóikat.

Büfé

Szurkolóink a főépületben, illetve a nagylelátó E szektorában várja büfé.

 

Közvetítés

A mérkőzést a Kapos TV élőben közvetíti a YouTube csatornáján. A közvetítés linkjét a Facebook oldalunkon tesszük majd közzé.

 

Meccs után

A világhírű McDonald’s gyorsétteremlánc szeretettel és 20% kedvezménnyel várja szurkolóinkat az S Parkban található éttermében.

Szurkolóink a bérletük vagy a belépőjegyük felmutatásával, tetszőleges alkalommal, 2023. december 31-ig 20% kedvezményben részesülnek a számla végösszegéből, kizárólag az S Parkban található, nemrég átadott McDonald’s étteremben, helyben történő fogyasztás esetén. A kedvezmény a mobil applikációban található kuponokkal és más akciós ajánlatokkal nem vonható össze!

Ugyanezt a kedvezményt a vendégcsapat szurkolói is igénybe vehetik a mérkőzés napján a jegyük bemutatásával, szintén kizárólag az S Parkban, az Árpád utca 20. szám alatti McDonald’s étteremben.