Újabb rutinos labdarúgóval erősítette meg keretét együttesünk, hiszen Aljosa Vojnovic is Kaposváron folytatja pályafutását. További hír, hogy Tömösvári Bálint még egy évig biztosan marad, Herzsenyák Áron viszont távozik.

Aljosa Vojnovic a horvát NK Osijek együttesének saját nevelésű játékosa, aki a felnőtt csapatban is letette névjegyét. A védekező középpályás az eszéki klubon kívül több horvát, illetve osztrák gárdánál is megfordult, mielőtt Magyarországra igazolt volna. A jelenleg 33 éves játékos az előző évadban a ZTE csapatával kötött egy évre szóló szerződést, melyet nem hosszabbított meg. A labdarúgó húzóembernek számított a zalai csapatánál, hiszen az őszi szezonban hét mérkőzésen lépett pályára, melyen két gól szerzett, azonban egy rossz mozdulatot követően keresztszalag-szakadást szenvedett, pont együttesünk ellen vívott mérkőzésen, így a szezon hátralévő részében már nem lépett pályára. A horvát, de magyar felmenőkkel is rendelkező labdarúgó az utánpótlás válogatottban 14 alkalommal szerepelt.

Nagy lehetőséget kaptam azzal, hogy az NB I-ben szerepelhetek – nyilatkozta Aljosa Vojnovic. – Bízom benne, hogy sérülésmentes szezonom lesz. Motivált vagyok, remek felkészülési időszakban vagyunk, keményen edzünk, a szakmai stáb megpróbálja kihozni belőlünk a legjobbat.

További hír, hogy Tömösvári Bálint még egy évig az élvonalba jutott csapatunkat erősíti. A támadó továbbra is kölcsönben szerepel majd Kaposváron, hiszen a Budapest Honvéd labdarúgója. A 21 éves, magyar bajnok játékos az előző szezonban 28 bajnoki, illetve két Magyar Kupa mérkőzésen lépett pályára, melyeken háromszor volt eredményes. Herzsenyák Áron viszont nem tart együttesünkkel az élvonalba. A fiatal támadót az előző bajnoki évadban sérülés is hátráltatta, így kevés mérkőzésen tudott pályára lépni. A most 20 éves labdarúgó a 2017/2018-as szezonban még jobbára az U19-es csapatban szerepelt, de a harmadosztályú bajnokikon is lehetőséget kapott. Áronnak további sok sikert kívánunk a pályafutásához!