Supka Attila az újabb elvesztegetett pontokon rágódott, Prukner László pedig annak is örült, hogy 19-re végre sikerrel húzott lapot. Ez derült ki a Rákóczi-Pécs mérkőzés utáni edzői értékelésből.

Prukner LászlóA pécsiek 2006-ban nyertek utoljára a cukorgyári gödörben, és most sem szakadt meg a rossz sorozatuk. Pedig a találkozó egyes részeiben úgy tűnt, igen közel állnak a győzelemhez. A kaposváriak azonban másképpen gondolták. 
– Mindenki, aki ma pályára lépett vagy a pálya mellett dolgozott, illetve szurkolt nekünk, ember feletti teljesítményt nyújtott – kezdte a Rákóczi vezetőedzője, Prukner László. – Sajnos, a mi egyéni hibánk sokba került, a Pécs az első félidőben meg tudta szerezni a vezetést, onnan kezdve pedig az emberelőnyben többé-kevésbé uralnia kellett a játékot. A második félidő elején még nehezebb helyzetbe kerültünk, de én mindaddig nem változtattam, amig nem jött el az ideje annak, hogy 19-re lapot lehessen húzni… A végén mindegy lett volna, hogy hány góllal kapunk ki. Vártunk az utolsó pillanatig, és ez most végre bejött.
– Helyzeteink nagy részét, amiket kidolgoztunk a második félidőben, nem tudtuk értékesíteni. A cseréink sem jöttek be, és ezek után át kell gondolnunk az ő további szerepvállalásukat is. Hétről hétre úgy mennek el a pontok, hogy nem koncentrálunk#!# a Debrecen ellen 2-0-ról kaptunk ki, itt pedig vezettünk és kettős emberelőnyben voltunk – kesergett a pécsiek szakvezetője, Supka Attila.

A Rákóczi öt forduló után 7 megszerzett ponttal stabilan a középmezőny tagja. A bajnoki szünetig még egy mérkőzés vár a társaságra#!# a Prukner-fiúk szeptember elsején Pápán lépnek majd pályára.