Nem csak egyesületünk, hanem a csapat meze is a legjobbak közé fog tartozni a következő szezonban, hiszen klubunk mindkét fél számára előnyös megállapodást kötött a SPORT36 Kft-vel, a ZEUS Italia kizárólagos magyarországi forgalmazójával. A következő, 2019/2020-as bajnoki szezonban így ZEUS márkájú mezben lépnek majd pályára labdarúgóink.

– Minden csapatsportágban van támogatott együttesünk – kezdte Bódis Tamás, a SPORT36 Kft. tulajdonosa– Kosárlabdában a Falco és a Körmend, kézilabdában a Komló, röplabdásban pedig a Fino Kaposvár, és az 1.MCM Diamant Kaposvár, valamint az összes magyar válogatottat mi öltöztetjük. Labdarúgásban pedig mostantól a Kaposvári Rákóczi FC is a kiemelt csapataink közé tartozik, de mi mezünkben lép pályára az Ajka és a Nagykanizsa is. Külföldön, Olaszországban, Görögországban, Szlovéniában és Bosznia-Hercegovinában is rengeteg első osztályú labdarúgó-csapat választotta a ZEUS márkát. A SPORT36 számára fontos, hogy egy magyar, NB I.-es klub is használja a termékeinket, ezért mindent támogatást megadunk a Kaposvárnak.

– A SPORT36 jóvoltából nagyon széles termékpalettából választhattunk, remek minőségben és kiváló stílusban – mondta F. Néber Ákos, klubunk ügyvezetője. – Bódis Tamás minden kérésünknek azonnal eleget tesz, remek, nagyon előnyös az együttműködés mindkét fél számára.

 

A ZEUS Italia 1999-ben kezdte nagy kalandját a sport világában.

A márkát egy csoport ambiciózus, nagyra törő, céltudatos fiatal vállalkozó hozta létre. Céljuk egy olyan márka létrehozása ami minőségben, tervezésben versenyképes az ismert sportszermárkákkal, szállítás gyorsaságában, raktárkészletben, minőségben, pedig felülmúlja azokat.

Fő elv a legjobb ár/minőség arányú termékek gyártása volt! Erre a célra, a ZEUS Italia a vásárlók nagyközönségére, egyesületekre összpontosítva szolgáltatási és ügyfélszolgálati rendszere révén az igények felmérésével kezdte, hozzájuk igazítva a desinget és a gyártást. Ezt a munkát egy motivált, fiatal csapat segítette.

A ZEUS Italia az évek során a projekt tevékenységét négy irányban: a kínálat bővítése, a piac (kereskedelmi hálózat bővítése), a termékfejlesztés és a hatékonyabb működés, bővítette. A stratégia, a piaci igények, minőség, vásárlók elképzeléseinek találkozását.

SPORT36-ZEUS Italia kihelyezett iroda/központ: A ZEUS Italia 2013. januárjában vette fel a kapcsolatot a SPORT36-tal. Céljuk a megfelelő partner megkeresése volt a Közép-Európai régióban, aki az általunk célként kitűzött feltételeknek megfelel. Saját irodával, raktározási lehetőséggel, földrajzilag a legjobb helyen lévő telephellyel rendelkezik. A vásárlók/csapatok elvárásainak megfelelő gyorsasággal, minőségben szolgálja ki partnereit. Az elmúlt időszakban a SPORT36 a legnagyobb partnerünké vált!