Vasárnap 11 órakor a Fehérvár FC második csapatának otthonában lépünk pályára az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 29. fordulójában.

A kiesés elkerüléséért harcoló Fehérvár második csapatának otthonából is szeretnénk elhozni a három pontot, azonban tudjuk, ezúttal sem vár ránk könnyű összecsapás. Egyrészről a sérültjeink száma tovább nőtt, az előző körben Hampuk Ádám is feliratkozott a maródiak listájára, másrészről pedig Ekker Milán sem állhat Székely Tibor rendelkezésére eltiltás miatt.
– Sosem szerencsés, ha a bajnokság vége felé olyan csapatok ellen kell játszani, melyek a bent maradásért csatáznak, mivel élet-halál harcot vívnak és emiatt kettőzött erővel küzdenek – mondta csapatkapitányunk, Gál Mátyás. – Úgy gondolom, a Dunaújváros és a Mohács ellen is remekül felkészültünk, tudtuk, hogy számukra minden pont kiemelten fontos, de megtaláltuk az ellenszert és a játék képe alapján abszolút megérdemelten nyertünk, mind a két alkalommal. Jó periódusban vagyunk, tényleg örömmel futballoznunk, a hátralévő két mérkőzést is szeretnénk kiélvezni. Kitűnő a hangulat a csapaton belül, így várjuk, hogy újra pályára léphessünk. Mindent megteszünk azért, hogy elérjük a harmadik helyet, de tudjuk, hogy nem a saját kezünkben van a sorsunk.