Második mérkőzését is 3-0-ra nyerte a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó Liga Kupában. Csapatunk Zalaegerszegen lépett pályára, és előbb Luka Dominic, majd Lucas, a második félidőben pedig Bojan Vrucina talált a kapuba.

A Siófok elleni múlt heti siker volt a fiúk első győzelme az új évadban, és a Liga Kupa második fordulójában sem adta alább a Rákóczi a 3-0-s eredménynél. A zalaegerszegi fiatalok ellen már az ötödik percben előnybe került a Prukner-legénység#!# Oláh vette célba a kaput 12 méterről, Czirjék kapus még bravúrral védett, de az érkező Dominic már nem hibázott. 0-1.
A folytatásban is a somogyiak uralták a játékot, a következő gólra a 41. percig kellett várni. Vrucina beadása után egy védőről Lucas elé pattant a labda, és a brazil védő három méterről a kapuba lőtt. 0-2. 
A második félidőre is jutott egy kaposvári gól#!# a 60. percben szép egyéni akció végén Vrucina talált a kapuba. 0-3.
H-csoport, 2. forduló
Zalaegerszegi TE–Kaposvári Rákóczi FC 0–3 (0–2)
Zalaegerszeg, 250 néző. V#!# Kovács J. Z. (Becséri G., Márton Zs.)
ZTE#!# Czirjék – Pál D., Preklet, Kovács L., Varga M. – Vágó, Tóth B. – Szántó, Grbic (Dufka, a szünetben), Tanque (Potyi, 69.) – Bíró. Vezetőedző#!# Simon Antal
RÁkóczi FC#!# Rusák – Földes, Petrache (Bőle, 69.), Lucas (Babic, 46.), Jánvári (Pavlovic, 59.) – Albert Á., Coroian, Böjte P. – Dominic, Oláh L., Vrucina. Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerzők#!# Dominic (5), Lucas (42.), Vrucina (61.)