Tovább folytatódott a Rákóczi kiemelkedő sorozata#!# a kaposváriak a labdarúgó Monicomp Liga 16. fordulójában, hazai pályán 2-1-re nyertek a második helyen álló ZTE ellen. A vendégek már az első percben megszerezték a vezetést, de a 13. percben már a somogyiaknál volt az előny. A közönség jól szórakozott#!# mindkét együttes nyílt sisakkal küzdött, győzelemre játszott. Sisa Tibor legénysége már 29 pontos, a csapat minden várakozást felülmúl ezekben a hetekben. 

A kaposváriak fejben még nem voltak ott a pályán a középkezdés után, így a tabella második helyén álló ZTE már a 14. másodpercben megszerezte a vezetést. A hazai védők elnézték az előreívelést, Raicomar tette középre a labdát, Simon A. pedig két lépésről a hálóba passzolt. 0-1.
A 7. percben Okuka beadása után Peric ollózhatott volna, de nem találta el jól a labdát, így oda lett a lehetőség. Egyre többet birtokolta a labdát a Rákóczi, és a 11. percben góllá érett a fölény. Szép támadás végén Peric tette Oláh elé a labdát, aki 12 méterről, jobbal a kapu jobb oldalába továbbított. 1-1.
A következő hazai támadás végén Balázs B. szerzett labdát, Varga R. pedig buktatta a tizenhatoson belül a kitörő kaposvári játékost. Fábián játékvezető tizenegyest ítélt. Oláh állt a labda mögé, de a kapufát találta telibe, a kipattanóra érkezett Peric, és 6 méterről a hálóba lőtt. 2-1.
A 15. percben Oláh kapott újabb pontos labdát, majd 17 méterről, ballal a kapu fölé csavart. Hat perccel később Zsók szorításában Raicomar került ziccerbe, 6 méterről lőtt, Milinte lábbal védett.
Gyors kaposvári támadás végén Gujic tette balról középre a labdát Pericnek, aki 17 méterről, fordulás után lőtt, Vlaszák védett. A túloldalon Zsók hibázott#!# aláfutott a labdának, Simon A.  pedig 5 méterről, tiszta ziccerben nem találta el a kaput…
A kaposváriak futószalagon alakították ki a helyzeteket, de mindent elhibáztak…  A 33. percben újabb remek akció futott a pályán, Balázs passza után Pavlovic lőtt 18 méterről, Vlaszák nagy üggyel-bajjal védett. Két percre rá Pavlovic hozta ziccerbe Pericet, a támadó azonban a kapu helyett a kapust találta el… És még nem volt vége#!# Pavlovic iramodott meg, de ahelyett, hogy bevitte volna a labdát a tizenhatoson belülre, át akarta emelni a kapus felett 22 méterről – nem sikerült neki… Ezután Gujic eresztett meg nagy lövést 22 méterről, a labda a bal alsó sarok mellett hagyta el a játékteret, majd Peric került megint helyzetbe, de fölé fejelt.
A hajrában nem mindennapi tűzijátékot láthattunk a kaposvári kapu előtt#!# Panikvar a felső lécet találta el, Horváth A. pedig – szerencsére – nem célzott jól. Végül felszabadítottak a védők. 
A második félidőt Kocsárdi 20 méteres lövése vezette be, Milinte védett. Az 53. percben Oláh hozta ziccerbe a baloldalon felfutó Pedrót, aki 15 méterről, ballal lőtt, Vlaszák védett. Négy perccel később újabb óriási helyzetet alakított ki a Rákóczi, Okuka 17 méterről, laposan lőtt, Vlaszák védett.  A ZTE mindent egy lapra feltéve rohamozott, a kaposvári kontrák pedig veszélyesek voltak- de nem eredményesek.
A 76. percben Jawad passzolt Oláh Lórántnak a tizenhatos előtt, aki Perichez továbbított. A szerb támadó 15 méterről lőtt, Vlaszák védett. Ezután Balázs B. vette célba a kaput, de ő sem járt sikerrel. A 81. percben Vlaszák elrontotta a kirúgását, Oláh pedig – felismerve a lehetőséget – félpályáról próbált kapura emelni, de mellé ment a labda.
A 89. percben Oláh végképp eldönthette volna a mérkőzést, de 17 méterről, egy tökéletes csel után fölé lőtt… A Rákóczi a kétperces hosszabbítást is túlélte, a lefújás után pedig ismét megkezdődhetett az ünneplés.
Sisa Tibor legénysége az őszi szezonnyitó után hazai pályán is megverte a zalaiakat, és a látottak alapján rászolgált a három pontra. A kaposváriak 16 forduló után 29 ponttal, a dobogóról várják a folytatást…
Van még jelző, amivel illethetnénk a fiúkat?!…
Kaposvári Rákóczi – ZTE 2-1 (2-1)
Kaposvár, 2000 néző. V.#!# Fábián.
Rékóczi FC#!# Milinte – Okuka, Grúz, Zsók, Gujic (Jawad, 46.) – Pedro, Hegedűs (Szepessy, 69.) – Balázs B., Oláh, Pavlovic – Peric (Kulcsár K., 85.). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Zalaegerszeg#!# Vlaszák – Kocsárdi (Turcsik, 70.), Miljatovic, Varga R., Panikvar – Szalai, Horváth A. (Delic, 63.), Kamber, Illés (Bogunovic, 82.)  – Simon A., Rajcomar. Vezetőedző#!# Csank János
Gólszerző#!# Oláh (11.), Peric (13.), illetve Simon A. (1.)
Sárga lap#!# Hegedűs (16.), Okuka (28.), illetve Varga R. (12.), Kamber (22.), Raicomar (26.)