A Kelen SE vendége lesz csapatunk az NB III. Nyugati csoportjának 22. fordulójában. A vasárnap 14 órakor kezdődő összecsapást Dombi Olivér vezeti majd, a két segítője pedig Bőhm Ármin és Turi Miklós lesz.

 

Gyirmót után a fővárosban szólítják pályára labdarúgóinkat, akik ezúttal is szeretnék bezsebelni a három pontot. A tavaszi nyitófordulóban együttesünk megmutatta, hogy mit épített fel a téli alapozás során, bár még akkor is akadtak hiányosságok, amik folyamatosan javulhatnak majd a bajnokság előrehaladtával.

– Nagy pozitívum, hogy az első meccsen nyerni tudtunk, ráadásul idegenben, ami nem volt jellemző a csapatra az őszi szezonban – fogalmazott Mayer Milán, csapatunk játékosa. – Ezt szeretnénk meglovagolni, így nyerni megyünk Budapestre. Fontosak számunkra győzelmek itt a tavasz elején, hogy ezáltal még több pozitív energiát kapjunk. Emiatt is voltunk idegesebbek a kelleténél az első bajnokin, hiszen ez talán még fontosabb volt, mint a többi, mivel a jó rajt mindig erőt ad. A mérkőzés végig nekünk állt, bár a kiállítás túlságosan megnyugtatott bennünket, emiatt a második félidőben elkövettünk néhány hibát is. Ezeket átbeszéltük a héten, ami jó hangulatban telt a győzelmünk okán.

Mayer Milán számára különleges volt a gyirmóti találkozó, hiszen öccse az ellenfelet erősítette (bár nem lépett pályára a mérkőzésen), illetve góllal tudta nyitni a tavaszi szezont.

– Egy új pozícióban, a középpályán játszom már, de jó érzés volt góllal indítani a szezont, azonban ennél is fontosabb az, hogy a csapat jól szerepeljen és elérjük a céljainkat – folytatta Mayer, aki korábban mindig a támadósorban tűnt fel.

A Kelen SC a 11. helyről várja az összecsapást, köszönhetően annak, hogy az előző fordulóban kikaptak a sereghajtó Andráshida otthonában. A fővárosiak így biztos, hogy nagyobb elánnal küzdenek majd, hogy visszaszerezzék az ott elbukott három pontot.

– Az őszi találkozó alapján pozitív benyomásaim vannak a Kelenről, egy focizni akaró, letámadó, agresszív, fiatalos, lendületes csapat – tette hozzá Mayer Milán. – Otthon is ezt várom tőlük. Mi szeretnénk az eltervezett dolgainkat megvalósítani, melyek alapján megnyerjük majd a mérkőzést.