Sorozatunkban bemutatjuk együttesünk soron következő ellenfeleit. Ezúttal a Kelen SC csapata van a célkeresztben.

 

Az NB III. Nyugati csoportjának 22. fordulójában, vasárnap 14 órakor a Kelen SC otthonában lép pályára csapatunk. A klub megalakulásáról korábban már írtunk, most nézzük, hogy teltek az elmúlt hetek a főváros XI. kerületében.

Az újonc Kelen SC a kilencedik helyen zárta a bajnokság őszi felét, hét győzelmet aratva, s ugyanennyiszer vereséget szenvedve. A téli átigazolási időszak alatt próbálták megerősíteni a játékoskeretet, s ennek érdekében három érkezőt jelentett be az együttes Rétyi Tamás, Szamosi Tamás és Simon Krisztián személyében. Mindhárom labdarúgó a védelembe érkezett. Távozott a keleniektől Lipcsei Ádám, Dancs Bence, Tóth Kálmán, Horváth Marcell és Kasza Dániel, igaz utóbbi csak fél évre.

 

A tavasz nem kezdődött jól a Harmati Tamás irányított a Kelen számára, hiszen némi meglepetésre, egy-nullára kikaptak a sereghajtó Andráshida otthonában. A vereséggel pedig visszacsúsztak a 11. pozícióba.

 

A két klub közös történelme nem bővelkedik eseményekben, hiszen a harmadik fordulóban megvívott találkozó volt az első a felek életében. Akkor Harsányi Dániel találatával az első negyed óra végén vezetést szerzett csapatunk, azonban Babinszky Bence révén még szünet előtt egyenlített a Kelen, s mivel több gól már nem esett döntetlennel zárult a találkozó, amely ide kattintva nézhető vissza.