Nem vár könnyű kilencven perc a Rákóczira az NB III 10. fordulójában. Együttesünk a mezöny első feléhez tartozó Bp. Honvéd II. gárdáját látja vendégül. A vasárnap 15 órakor kezdődő találkozó helyszíne a Cseri úti pálya lesz, a cél pedig a három pont megszerzése.

A váratlan hévízi vereség után hazai környezetben javítana a Rákóczi. Az Érd szombaton megnyerte a Csorna elleni csoportrangadót, így fontos lenne győzni, hogy az éllovas nyomában maradjunk. A stadion gyepszőnyegének felújítása miatt kivételesen a Cseri úti pályán fogadjuk soros ellenfelünket.
– Jó néhány játékosunknak duplán hazai pálya a Cser, hiszen az utánpótlás csapatok tagjaként szinte itt nőttek fel – mondta Házi László vezetőedző. – A múlt szombati vereségünk után mindenképpen nyernünk kell, és a fővárosiak ellen mindent meg is teszünk majd a győzelemért. A Honvéd második csapata egy fiatal, évek óta együtt játszó, összeszokott társaság. Kulturált futballt játszanak, várhatóan nem állnak be védekezni és bunkerfocit játszani Kaposváron sem.

A Honvéd 16, a Rákóczi 19 ponttal várja a kezdést. Jó hír, hogy Jovánczai újból edz, Müllerlei viszont térdsérüléssel bajlódik.