Útban a horvátországi edzőtábor felé,  Lendván játszotta ötödik felkészülési mérkőzését a Rákóczi. A szlovén harmadik vonalban szereplő házigazdák egy szöglet után szerzett góllal nyerték meg a találkozót. 

A mieinknél azok a játékosok kaptak lehetőséget, akik pénteken a Gyirmót ellen kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak. A találkozó nagy részében többet birtokoltuk a labdát, taktikusabban futballoztunk ellenfelünknél, de nagy gólhelyzetet nem sikerült kialakítani. A lendvaiak előtt a mérkőzés hajrájában adódtak lehetőségek. Borsi Bence több alkalommal is bravúrral védett, azonban egy szöglet után Vinko megszerezte győzelmet jelentő gólt a hazaiaknak.
 
NK Nafta Lendava – Kaposvári Rákóczi FC 1–0 (0–0)
Lendva, műfüves pálya. V.#!# Kovacsev
Rákóczi FC#!# Borsi – Márton, Vadas, Szabó A. – Hampuk (Vajda R., a szünetben), Pintér A., Godzsajev (Zsivoczky, a szünetben), Müllerlei – Kertész (Fonyódi, a szünetben), Hujber (Mayer, a szünetben), Ivancsics. Vezetőedző#!# Artner Tamás
Gólszerző#!# Vinko (75.)

Artner Tamás#!# – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk a felkészült Lendva ellen – mondta Artner Tamás vezetőedző. – Maximálisan elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, a játékon van még mit csiszolni, de ebben az összeállításban is jó mérkőzést tudtunk játszani.