A harmadosztályú NK Zadar elleni találkozóval zárta csapatunk az egyhetes horvátországi edzőtábort. A fáradt, sérülésekkel is bajlódó együttesünk nem bírt a horvátokkal.

A folyamatos terhelés valamint a kétnaponta lejátszott edzőmérkőzések megviselték a labdarúgókat, így fáradt lábakkal léptek pályára a horvát harmadosztályban szereplő NK Zadar ellen. A frissebb hazaiak az első játékrészben háromgólos előnyre tettek szert a megfiatalított csapatunkkal szemben. A szünetben négyet cserélt Waltner Róbert, csapatunk edzője, de a második játékrész sem indult jól, hiszen rögtön az első percben büntetőhöz jutottak a zadariak. A tizenegyest Župan értékesítette. Csapatunk a találkozó hajrájában Ivancsics Gellért góljával szépített.
Együttesünk pénteken utazik haza Kaposvárra, ahol tovább folytatja a felkészülést az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi folytatására, melyet az élről vár.
Waltner Róbert#!# Öt sérült játékosunk van, így több fiatal is lehetőséget kapott a Zadar ellen. Sajnos, akárcsak az előzőre, erre mérkőzésre is elmondható, hogy katasztrofális volt a játékvezetői hármas teljesítménye. Háromszor vezethettük volna a kapusukra a labdát, de mindegyik támadást megakasztották les miatt, s egy tizenegyest sem adtak meg nekünk. A találkozó után visszanéztem a helyzeteket, s látszott, hogy egyik alkalommal sem voltak lesen a játékosok. Azonban ez nem mentség az első félidőben nyújtott teljesítményre. Mentálisan nem volt rendben a csapat, páran már azt hitték, hogy véget ért az edzőtábor. Nem így akartuk zárni ezt az egy hetet, de lehet, hogy jókor jött a vereség. Attól függetlenül, hogy az utolsó meccs első félidei teljesítménye belerondított az összképbe elégedett, vagyok az elmúlt egy héttel. Hasznos és nagyon jó volt az edzőtábor. Az utolsó mérkőzésen kijöttek a hibák, amiket nem lehet elkövetni, de ebből is tanulnunk kell.

NK Zadar–Kaposvári Rákóczi FC 4–1 (3–0)
Horvátország, Zadar.
NK Zadar#!# K. Jurjević – Pranić, Tokić, Jerbić, Sarić – Župan, Anić – Torbarina, Jurić, Petković – Čubrilo. Csere#!# Pinčić, M. Jurjević, J. Jurjević, Rončević, Viduka, Handžić, Grbavica, Repić, Verunica, Smokrović. Vezetőedző#!# Vjeran Simunić.
Kaposvári Rákóczi FC#!# Slakta – Nagy J., Lakatos G., Szabó A. (Vachtler, a szünetben), Varga D. – Szakály A., Godzsajev – Böjte, Fonyódi (Sóron, a szünetben), Laczkó (Kollega K., a szünetben) – Andorka (Sárközi, a szünetben). Edző#!# Waltner Róbert
Gólszerzők#!# Torbarina (15. p.), Petković (32. és a 35. p.), Župan (46. p. – 11-esből), illetve Ivancsics (80. p.).