Csapatunk a tabella első helyéről várja az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi folytatását, melyre elkezdődött a bérletárusítás.

Listavezető együttesünk hét mérkőzést vív hazai pályán az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi szezonjában, közük az FC Ajka elleni rangadót. A március harmadikán kezdődő folytatásra a mai napon kezdődött el a bérletek árusítása. A hét bajnoki mérkőzésre szóló bérletek ára egységesen 6.000 Ft.
A bérleteket hétfőtől-péntekig 9 és 14 óra között a főépület első emeletén lévő pénztárban lehet megvásárolni, míg mérkőzésnapokon minden jegypénztárban kaphatóak lesznek.
Az NB III-as mérkőzésekre a belépőjegy ára egységesen 1.000 forint. 14 éven aluliak szülői felügyelettel a mérkőzéseket ingyenesen látogathatják.
Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a szezon elején megvásárolt támogatói bérletek továbbra is érvényesek, illetve még mindig kaphatóak. Ezúton is köszönjük, hogy sokan támogattak minket ebben a formában is!
Bérletárak#!#
Normál bérlet#!# 6.000 Ft
Bronz fokozatú támogatói bérlet#!#10.000 Ft (normál bérlet + a bérletet vásárlók neve felkerül a klub támogatói közé)
Ezüst fokozatú támogatói bérlet#!# 30.000 Ft (bronz bérlet + official mez ajándék)
Arany fokozatú támogatói bérlet#!# 50.000 Ft (ezüst bérlet + melegítő ajándék)
VIP fokozatú támogatói bérlet#!# 100.000 Ft (arany bérlet + a főtribün VIP részére érvényes, étel- és italfogyasztást tartalmaz)