Mint arról beszámoltunk, nem tudta megszerezni első győzelmét csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. második fordulójában. A putnoki találkozót a két vezetőedző értékelte. 

Waltner Róbert, Kaposvári Rákóczi FC#!# Nem vagyok elégedett az egy ponttal, hiszen számos gólhelyzetet alakítottunk ki a mérkőzésen. Ez mindenképpen pozitívum, mint ahogy az első félidőben mutatott játékot is ide venném. A másodikban is megvoltak a helyzeteink, de ezek is kimaradtak. A hajrában a játékvezető befújt egy jogtalan tizenegyest, de még ez is belefért volna, ha nem hagyjuk ki a lehetőségeinket. A játék képe alapján bizakodóan tekintek a folytatásra. Az elkövetett hibákat megpróbáljuk kiszűrni.

Koleszár György, Kazincbarcika#!# Nagyot játszott a csapat a második félidőben, azonban az első félidő teljesen rossz volt, hiszen ilyen technikai hibákat ezen a szinten nem lehet elkövetni. A második félidőben sikerült szerkezetet váltani és szélső akciókkal feltörni a vendég csapatot. Az NB II-ben minden pont értékes, de ma nyerhettünk is volna, mivel a második félidőben a Kaposvár belekényelmesedett az előnyébe.
A Merkantil Bank Liga NB II. 2. fordulójának további eredményei#!# 
Ceglédi VSE–WKW ETO FC Győr 0–4, Budaörs–Békéscsaba 1912 Előre 2–2, Credobus Mosonmagyaróvár–Nyíregyháza Spartacus FC 1–1, Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Soroksár SC 1–2, Dorogi FC–Vác FC 1–1, ZTE FC–Aqvital FC Csákvár 1–1, Gyirmót FC Győr–Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 5–0, Budafoki MTE–Vasas FC1–2.