Emlékezetes hetet zárt csapatunk#!# kedden a Magyar Kupában, szombaton pedig az OTP Bank Ligában ünnepelt győzelmet a Rákóczi. Korábbi válogatott csatárunk nem csak a két sikernek, hanem újabb góljainak is örülhetett#!# Waltner Róbert háromszor talált a hálóba az ajkaiak otthonában, majd győztes gólt lőtt a Videotonnak.

Waltner Róbert– Én bíztam benne, hogy a befektetett munka előbb-utóbb megtérül – kezdte a 36 esztendős támadó. – Sikerült gólokkal hozzájárulnom a két győzelemhez, aminek külön örülök, de első a csapat érdeke és eredményessége. Ez mindennél fontosabb. Most is ígérhetem, hogy ezután is mindent megteszünk azért, hogy minél eredményesebben szerepeljünk, és mielőbb elkerüljünk a kiesőzónából.
– A listavezető elleni sikerre mindenki felfigyelt. Minek köszönhető a bravúros siker? 
– Mindenki tudja, hogy Magyarországon a Videoton egy kirakatcsapat. Minden adott a jó szereplésükhöz. Természetes, hogy mindenki meg akarja mutatni ellenük, mit tud, nem voltunk ezzel másként mi sem. Én magamról annyit mondhatok, hogy nekem mindegy, ki az ellenfél, mindig ugyanúgy készülök. Most persze a körítés nagyobb volt a megszokottnál, hiszen az első helyezett jött hozzánk. Örülök, hogy csapatként működtünk, mindenki odatette magát, igazi csapatmunka volt.
– Bizakodó vagy a bennmaradást illetően? 
– Sajnos rosszul kezdtük a szezont, sokáig negatív szériában voltunk. Bízom benne, hogy az ajkai 6-0-s sikerrel és a Vidi elleni győzelemmel végre elkezdődik egy jó széria. Bízom benne, hogy úgy mehetünk majd pihenni a szezon után, hogy senkinek sem lesz gyomoridege, ha a tabellára néz. Nagyon remélem, hogy egy jó felkészüléssel jó tavaszt tudunk produkálni, és nem lesznek kiesési gondjaink.