Csapatunk két korábbi labdarúgója, Waltner Róbert, valamint ifj. Petrók Viktor irányítja a folytatásban a szakmai munkát.

Mint arról beszámoltunk klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Artner Tamás vezetőedzővel és Takács Gábor másodedzővel. Az edzőpáros pótlását házon belül oldotta meg egyesületünk. Az előző szezonban az U19-es csapattal bajnokságot nyerő Waltner Róbert lesz csapatunk vezetőedzője, míg a másodedzői feladatokat ifj. Petrók Viktor látja majd el.
– Mindketten jól ismerik a csapatot és a kialakult problémákat  – mondta az edzőpárosról Herczeg Erik, klubunk elnöke. – Más edzőkkel is folynak tárgyalások, de egyelőre a két fiatal és ambiciózus tréner irányítja a szakmai munkát. Úgy gondolom, hogy jelen esetben sokkal többet tudnak segíteni a csapaton, mint egy idegen edző, akinek előbb meg kéne ismerkednie a helyzettel. Bízom benne, hogy sikerül változtatniuk a csapat mentalitásán, s minden mérkőzésen bajnokesélyeshez méltón játszunk majd.
Waltner Róberték szerdán vezényeltek először edzést a csapatnak, amely igen jó hangulatban telt, látszott, hogy a fiatal edzőpáros komolyan veszi a feladatát.
Klubunk elnöke arra kéri a szurkolókat, hogy legyenek türelmesek és szavazzanak bizalmat az új edzőpárosnak.
Waltner Róbert az előző szezonban már ideiglenesen irányította együttesünket. Akkor egy Magyar Kupa mérkőzésen, valamint két bajnokin ült a kispadon.