Az NB III. Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában a tabella utolsó helyén álló Gyirmót FC Győr II. otthonában lép pályára együttesünk vasárnap 14 órakor. 

Mint arról már beszámoltunk Artner Tamás helyett Waltner Róbert lett csapatunk vezetőedzője, így ő, valamint ifj. Petrók Viktor készíti fel együttesünket a következő, Gyirmót FC Győr II. elleni bajnoki találkozóra. Soron következő ellenfelünk nem örvend túl jó formának. Az első fordulóban kikaptak az Érdi VSE ellen, majd legyőzték a Puskás Akadémia FC II. csapatát, azt követően viszont zsinórban három vereséget könyvelhettek el. Ráadásul hazai környezetben még pontot sem szereztek a gyirmótiak, akik az előző körben meglepetésre döntetlen tudtak elérni a III. kerültben. Az így szerzett négy pontjukkal jelenleg az utolsó helyen állnak. Igaz egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, hiszen az időjárási körülmények miatt elmaradt az FC Ajka elleni mérkőzésük.
– Nem a tabellán elfoglalt helyezésből kell kiindulni – fogalmazott Waltner Róbert, együttesünk vezetőedzője. – Egy olyan csapat ellen sokszor nehezebb játszani, főleg idegenben, amely a tabella végén található, mint hazai pályán egy élcsapat ellen. Ha a játékosok odateszik magukat, akkor ki kell jönnie a tudáskülönbségnek. Győzni megyünk, de nem gondoljuk azt, hogy feltett kézzel lépnek pályára a gyirmótiak.
Mivel kikaptunk az előző fordulóban a Videoton FC II. együttesétől, így visszacsúsztunk a tabella harmadik helyére, azonban a lemaradásunk így is csak két pont a listavezető Érddel szemben. Együttesünk továbbra is hibátlan idegenben, s ezt a sorozatát Gyirmóton sem szakítaná meg. A találkozó érdekessége, hogy Waltner Róbert az előző idényben már két bajnokin ült a felnőtt csapat kispadján, s elsőként akkor is a Gyirmót II. ellen készítette fel a labdarúgókat. Akkor 1–1-es döntetlent játszottunk a kisalföldiekkel.
– Jól dolgoztak a srácok a héten, de ezt természetes – mondta Waltner Róbert – Hosszú játékos pályafutásom alatt én is többször megtapasztaltam, hogy egy edzőváltás után mindenki jobban odateszi magát, hogy bebizonyítsa az új edzőnek, hogy játszani akar. Ez akkor lenne, jó, ha nem egy hétre szólna, hanem hosszútávra. Remélem, a hétközben elvégzett munka vasárnap pontokban is megmutatkozik. 
További hír, hogy csapatunk támadója, Rajczi Péter egy hosszabb kihagyás után a héten már elkezdte az edzéseket, így hamarosan újra pályára léphet.