A tavaszi nyitófordulóban tudott utoljára győztesen levonulni a pályáról a Kaposvári Rákóczi, ám azóta nem terem babér – legalábbis három pont – Prukner László csapatának. A somogyiak az elmúlt hétvégén a Pakost fogadták és játszottak 1-1-es döntetlent ellenük. Tököli Attila vezetőgóljára a kaposváriak védője, Zahorecz Krisztián büntetőből tudott válaszolni. A somogyiak 34 éves védője elismerte#!# igazságos eredmény született – írja az nb1.hu.

– Tény, hogy hiányzik már a győzelem, mert az a Honvéd elleni meccs már régen volt. Most, a Paks ellen nem lett volna igazságos, ha nyerni tudunk, annak ellenére, hogy érzésem szerint a végén egy szabályos góltól fosztott meg bennünket a játékvezető – mondta Zahorecz.

A rutinos bekk kitért arra is, hogy a találkozót követően Prukner László a Rákóczi edzője csapata hátsó alakzatát kritizálta.

– Amikor nullára hozunk egy meccset, akkor jók vagyunk, amikor kikapunk, akkor a védelem a hibás. Lehet, hogy több gólt is kéne rúgnunk, és akkor megtörne ez a hosszú nyeretlenségi széria.

nb1.hu