Vasárnap 14 órakor az Érdi VSE csapatát fogadjuk a Cseri úti sportcentrumban az NB III. Nyugati csoportjának 23. játéknapján.

 

Zöld-fehér rangadóval folytatódik a bajnokság, ugyanis az Érdi VSE ellen lépnek majd pályára labdarúgóink, akik az előző fordulóban Teskándon gyűjtötték be a három pontot.

– Elég nehéz mérkőzésen nyertünk, ami feldobta a csapatot – mondta Szederkényi Ádám, csapatunk saját nevelésű középpályása. – A pálya adottságai sem voltak a legmegfelelőbbek, de nem ez zavart minket a legjobban, hanem az, hogy legutóbb megvert minket a Teskánd. Ezt a hibát mindenképp szerettük volna kijavítani, végül sikerült, bízom benne, hogy ez ad egy lendületet a csapatnak.

Erre a lendületre mindenképp szükségük lesz a tabellán előttünk álló Érdi VSE ellen, ha meg akarjuk ismételni az őszi bravúros győzelmet.

– A csapat napról-napra jobb állapotban van, s ha kellő koncentráltsággal, fegyelmezettséggel játszunk, akkor újra behúzzuk az Érd elleni meccset – tette hozzá a 19 éves Szederkényi Ádám. – A mester felkészített minket a következő mérkőzésre is, az Érd nem rossz csapat, így mindenképp egy jó mérkőzésre számítok ellenük.

Sajnos a hazai mérlegünk még mindig nem az igazi, hiszen októberben nyertünk utoljára Kaposváron, de labdarúgóink vasárnap is mindent megtesznek majd azért, hogy itthon tartsák a három pontot.

– A rosszabb hazai szereplés sajnos az előző szezonban is jellemzett minket – fogalmazott Szederkényi Ádám. – Valamiért idegenben mindig jobban jött ki a lépés. Mindenképp szeretnénk javítani a hazai mérlegünkön, hogy kielégítsük a szurkolóinkat, de az lenne a legjobb, ha itthon is és idegenben is sorozatosan nyernénk.