Zólyomi Dávid személyében ifjú, a fiatalszabálynak is megfelelő labdarúgót igazolt a MOL Fehérvár FC együttesétől klubunk. A 19 esztendős középpályás egy évre kötelezte el magát klubunkhoz.

 

A Székesfehérváron született Zólyomi Dávid Velencén kezdte labdarúgó-pályafutását, de már 11 évesen elkötelezte magát a Videotonhoz. A fehérváriak utánpótlásában végijárta a ranglétrát, s a második csapat színeiben a felnőtt futballba is belekóstolt. A középpályás nem csak a nagypályán, hanem teremben is otthon érzi magát, hiszen évek óta futsalozik.

 

– Az elmúlt években Székesfehérváron játszottam, és nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak, valamint a Velencének is, hogy profi munka folyik mind a kettőnél – – mondta Zólyomi Dávid. – A Rákóczi egy nagymúltú klub, s úgy vélem, hogy az ide igazolás egy jó lépés lesz a karrieremben, sokat tudok majd itt fejlődni. Az utóbbi időben futsalozom is, s úgy gondolom, hogy az ebben szerzett tapasztalataimat majd a nagypályán is tudom hasznosítani, mivel rengeteg olyan elem van benne, amiből profitálhatok.