Így látták a vezetőedzők

Mint arról beszámoltunk csapatunk megszerezte az első döntetlenjét az OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában. Nézzük, hogyan értékelték a találkozót a vezetőedzők.

Read More

Döntetlen a tavaszi nyitányon

A Puskás Akadémia FC csapatát fogadta együttesünk a Rákóczi-stadionban az OTP Bank Liga 17. fordulójában, ami a tavaszi nyitány is volt egyben. A nulla, mínusz egy fokos hidegben vívott találkozón csapatunk megszerezte az első döntetlenjét.

Read More

Jó rajtot venne csapatunk

Az OTP Bank Liga NB I. tavaszi szezonjának nyitómérkőzésén a Puskás Akadémia FC érkezik a cukorgyári gödörbe, így már szombaton 17 órakor bajnoki pontokért lépnek pályára labdarúgóink.

Read More

Az év csapata 2019: Kaposvári Rákóczi FC

A város napja alkalmából a felújított és szinte teljesen megújult kaposvári Csiky Gergely Színházban köszöntötték év sportolóit is. A gálán Waltner Róbert, együttesünk edzője és Hegedűs Dávid, csapatkapitányunk vehette át az év csapatának járó elismerést Szita Károly polgármester úrtól.

Read More

Tavaszi bérletárak 

Együttesünk az OTP Bank Liga NB I. tavaszi szezonjában nyolc mérkőzést vív majd a Rákóczi-stadionban. A bérletárusítás szerdától indul. 

Read More

Waltner Róbert: remek a közösség

Mint arról beszámoltunk, csapatunk 2–1-es sikert aratott a bajnoki főpróbán az osztrák SV Mattersburg ellen. Együttesünk edzőjét, Waltner Róbertet erről, valamint a török edzőtáborról is kérdeztük.

Read More

Sikeres főpróba

Az osztrák első osztályban szereplő SV Mattersburg ellen vívta csapatunk a tavaszi szezon főpróbáját, melyen végül Szakály Attila és Zsiga Ervin találatával nyertünk meg.   A tizenkét csapatos osztrák Bundesliga folytatását...

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Médiapartnereink