Szurkolói információk a Vasas elleni meccsre

Együttesünk a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában a Vasas FC csapatát fogadja a Rákóczi Stadionban. A vasárnap17 órakor kezdődő, zárt kapus mérkőzést a szokásoknak megfelelően a Kapos TV közvetíti majd élőben a YouTube csatornáján.

Read More

Hatpontos meccs vár csapatunkra

Hatpontos mérkőzés vár csapatunkra vasárnap 17 órakor, amikor is a szegedi Szent Gellért Fórumban szólítják majd pályára csapatunkat a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában.

Read More

Futballtudás is kell a Gyirmót elleni sikerhez

A feljutásért harcoló Gyirmót FC Győrt fogadja együttesünk a Rákóczi Stadionban a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában. A szerdán 18 órakor kezdődő zárt kapus mérkőzést a Kapos TV közvetíti majd élőben a YouTube csatornáján.

Read More

Szurkolói információk a Gyirmót elleni meccsre

Együttesünk a Merkantil Bank Liga 31. fordulójában a Gyirmót FC Győr csapatát fogadja a Rákóczi Stadionban. A szerdán 18 órakor kezdődő, zárt kapus mérkőzést a szokásoknak megfelelően a Kapos TV közvetíti majd élőben a YouTube csatornáján.

Read More

Az iskolapadban és a pályán is remekelnek

A Rákóczi-stadionban köszöntötték a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia jó tanuló, jó sportoló növedékeit. A kilenc utánpótláskorú labdarúgó a SPIRIT AUTO és a Sport36 ajándékait vehette át az iskolapadban és a pályán nyújtott teljesítmény alapján.

Read More
Loading

Fő támogatókTámogatókMédiapartnereink