Hatpontos rangadót vívunk

Rangadóval folytatja bajnoki szereplését együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában. A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Read More

Az M4 Sport közvetíti a visszavágót

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai határozatának értelmében módosul együttesünk Budaörs elleni Magyar Kupa mérkőzésének kezdési időpontja. Az eredetileg február 27-én szerdán este 19 órakor kezdődő találkozó a tévés közvetítés miatt egy órával később, 20.00-kor kezdődik majd.

Read More

Jókor jött Rajczi Péter találata

A Budaörs SC ideiglenes otthonában, a tatabányai Grosics Gyula Stadionban kezdte a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének oda-visszavágós párharcát együttesünk. A találkozót végül a fővárosiak nyerték, de Rajczi Péter góljával nagy esély maradt a továbbjutásra.

Read More

Új korszak kezdődik a klub életében

Lezárult egy szép és eredményes korszak klubunk életében. A Kaposvári Labdarúgó Kft. 99%-os tulajdonrészét felvásárolta az Accanto Kft. Reméljük, az új többségi tulajdonossal is hasonló, vagy még nagyobb sikerekben lesz része a kaposvári profi labdarúgásnak, mint a Herczeg Erik és Murányi Ferenc által menedzselt cégek irányítása alatt.

Read More

Elhoztuk a pontokat Ceglédről

A Cegléd otthonában lépett pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 24. játéknapján. Együttesünk Tömösvári Bálint fejesével szerezte meg a vezetést, majd Rajczi Péter is bevette a Pest megyeiek kapuját, így újabb három ponttal gazdagodtunk.

Read More

Megszakadt a remek sorozat

A Budaörs SC csapatát fogadta együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 23. játéknapján. A vendégek az első negyed órát követően megszerezte a vezetést, melyet a végén meg is duplázott.

Read More

Győzelemmel kezdtük a tavaszt

A Credobus Mosonmagyaróvári TE ellen lépett pályára a Merkantil Bank Liga NB II. első tavaszi játéknapján együttesünk. Csapatunk végig uralta a mérkőzést, melyet Ádám Martin első Rákóczi mezben szerzett találatával nyert meg.

Read More

Hadaró Valentin: három pontért utazunk

Egy hétig edzőtáborozott Törökországban a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi szezonjára készülő együttesünk. Az elmúlt időszakról és a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzésről Hadaró Valentint, csapatunk védőjét kérdeztük.

Read More

Mosonmagyaróváron kezdjük az évet

A tabella utolsó előtti helyén álló Credobus Mosonmagyaróvári TE vendége lesz együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 22. tavaszi első fordulójában. A vasárnap 14 órakor kezdődő találkozót Oláh Gábor vezeti majd, míg segítői Szalai Balázs és Szalai Dániel lesznek.

Read More
Loading

Fő támogatókTámogatók

Accanto

H&D


Médiapartnereink