Nem volt gáz: simán továbbjutott csapatunk

A két osztállyal lejjebb szereplő ASR Gázgyár vendége volt csapatunk a MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában. A szimpatikusan futballozó hazaiak bár sokáig állták a sarat, de együttesünk magabiztosan jutott a legjobb 64 közé.

Read More

Cél a továbbjutás

A MOL Magyar Kupa hetedik fordulójában a BLSZ I.-ben szereplő ASR Gázgyár vendégeként szólítják pályára labdarúgóinkat. A szerdán, 12 óra 30 perckor kezdődő összecsapáson kell kivívni csapatunknak a legjobb 64 közé jutást.

Read More

Így látták a vezetőedzők

Együttesünk kettő-egyes vereséget szenvedett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában. A két vezetőedző így látta a kilencven percet…

Read More

Csak szépítést ért a huszáros hajrá

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét látta vendégül a Merkantil bank Liga 13. játéknapján csapatunk. Az első, illetve az utolsó tíz percet is nagyon megnyomta csapatunk, de ez kevés volt a pontszerzéshez.

Read More

Kötelező a maszk viselése a sportrendezvényeken

A Magyar Közlöny 229. számában megjelentek szerint – a Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról – 2020. október 23-től minden szabadtéri rendezvényen kötelező az orrot- és szájat eltakaró maszk viselése.

Read More
Loading

Fő támogatók

TámogatókMédiapartnereink