Hat góllal volt jobb a ZTE

Súlyos vereséget szenvedett csapatunk az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójának nyitómérkőzésén a ZTE FC ellen. A találkozót Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is a helyszínen tekintette meg.

Read More

Jegyinformációk a ZTE elleni mérkőzésre

A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem lesz zárt kapus csapatunk ZTE FC elleni bajnokija. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

Read More

Részarányosan olcsóbbak lesznek a bérletek

A klub ezúton szeretné tájékoztatni az idei szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolókat, hogy a 2020/2021-es bajnoki idényre szóló bérleteket részarányosan olcsóbban vásárolhatják majd meg. A kedvezmény igénybevételéhez csupán annyit kell majd tenniük, hogy bemutatják a 2019/2020-as szezonra szóló bérletüket.

Read More

Ismét döntetlen a Paks ellen

Ezúttal is a Paksi FC ellen hangolt az OTP Bank Liga folytatására csapatunk. A péntek délelőtti edzőmérkőzés, akárcsak az előző heti, szintén egy-egyes döntetlennel zárul.

Read More

Következik a visszavágó

Pénteken 11 órai kezdettel újra a Paksi FC ellen lép pályára csapatunk. A járványügyi helyzetre való tekintettel ezt a felkészülési mérkőzést is zárt kapuk mögött rendezik.

Read More

Pakson lép pályára csapatunk

Mint arról korábban beszámoltunk május utolsó hétvégéjén újraindul csapatunk számára is az OTP Bank Liga NB I. küzdelemsorozata. Az újrakezdés előtt a Paksi FC ellen vív felkészülési találkozót csapatunk.

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Médiapartnereink