Ismét döntetlen a Paks ellen

Ezúttal is a Paksi FC ellen hangolt az OTP Bank Liga folytatására csapatunk. A péntek délelőtti edzőmérkőzés, akárcsak az előző heti, szintén egy-egyes döntetlennel zárul.

Read More

Következik a visszavágó

Pénteken 11 órai kezdettel újra a Paksi FC ellen lép pályára csapatunk. A járványügyi helyzetre való tekintettel ezt a felkészülési mérkőzést is zárt kapuk mögött rendezik.

Read More

Pakson lép pályára csapatunk

Mint arról korábban beszámoltunk május utolsó hétvégéjén újraindul csapatunk számára is az OTP Bank Liga NB I. küzdelemsorozata. Az újrakezdés előtt a Paksi FC ellen vív felkészülési találkozót csapatunk.

Read More

Újraindul a bajnokság

A tervek szerint szigorú egészségügyi előírások mellett május 23-án a Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzéseivel folytatódik a futballidény, május 30-án pedig a 26. fordulóval folytatódhat az OTP Bank Liga NB I.

Read More

Kedden kezdődnek a közös edzések

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter előző hét csütörtöki Kormányinfón elmondta, hogy engedélyezik az edzések és a zártkörű sportesemények megrendezését, így kedden csapatunknál is elkezdődnek a közös tréningek.

Read More

Újra edzésben a csapat

Több élvonalbeli klubhoz hasonlóan együttesünk is fokozatos elővigyázatosság mellett kezdte el a közös edzéseket. A labdarúgók egyelőre heti három alkalommal készülnek közösen, egymástól több méteres távolságban.

Read More

Klubunk is segít

A koronavírus-járvány miatt többeknek nehézséget okoz a mindennapos bevásárlás is. Klubunk ebben próbál segítő kezet nyújtani.

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Médiapartnereink