A hajrában fordított a Haladás

A Szombathelyi Haladás otthonában vívta hatodik előszezonbéli mérkőzését csapatunk. Az első félidőben Szakály Attila révén szerzett vezetést együttesünk, de az utolsó percekben fordítottak a hazaiak.

Read More

Az első hatvan perce lehet alapozni

A szintén első osztályú Kisvárda Master Good ellen vívta ötödik felkészülési mérkőzését csapatunk. A fővárosban lejátszott találkozón remekül helyt állt csapatunk, még akkor is, amikor a fiatal labdarúgóink voltak pályán.

Read More

Tömösvári marad, Vojnovic érkezik

Újabb rutinos labdarúgóval erősítette meg keretét együttesünk, hiszen Aljosa Vojnovic is Kaposváron folytatja pályafutását. További hír, hogy Tömösvári Bálint még egy évig biztosan marad, Herzsenyák Áron viszont távozik.

Read More

Újra hazai pályán

Hazai környezetben vívja majd negyedik nyári előkészületi találkozóját csapatunk. Az ellenfél a Merkantil Bank Liga NB II-ben érdekelt Soroksár SC lesz.

Read More

Horvátországba utazik a csapat

Újra egy horvát élvonalbeli együttessel méri össze tudását csapatunk. Waltner Róbert tanítványai ugyanis a HNK Gorica otthonában lépnek pályára szerdán 18 óra 30 perckor.

Read More

Nagy Richárd két évre írt alá

Két éves szerződést kötött klubunkkal Nagy Richárd. A középpályás az előző szezonban kölcsönben szerepelt együttesünknél, most azonban végleg elkötelezte magát a Rákóczihoz.

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Accanto

H&D


Médiapartnereink