Pontokért utazunk Győrbe

Győrben lép pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga második fordulójában. A szerdán 19 órakor kezdődő összecsapást mindkét csapat pont nélkül várja, így kiélezett mérkőzésre lehet számítani. 

Read More

Így látták a vezetőedzők

A Merkantil Bank Liga nyitófordulójában egygólos vereséget szenvedett csapatunk a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. A két vezetőedző így értékelte a látottakat…

Read More

Nem érdemelt vereséget csapatunk

A Nyíregyháza Spartacus FC látogatott a Rákóczi-stadionba a Merkantil Bank Liga NB II. első fordulójában. A nyitómérkőzésen bár jobban futballozott csapatunk, de nyírségiek örülhettek a három pontnak.

Read More

Hazai pályán rajtolunk

A Rákóczi-stadionban kezdi a Merkantil Bank Liga NB II. új szezonját csapatunk. A nyitómérkőzésen, szombaton 20 órai kezdettel a Nyíregyháza Spartacus FC gárdáját fogadjuk.

Read More

Jegy- és bérletárak

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a szurkolókat, hogy a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonjában az alábbiak szerint alakulnak a jegy-, illetve a bérletárak.

Read More

Döntetlen a főpróba

Budapesten, a Magyar Futball Akadémián tartotta a bajnoki főpróbát együttesünk. A Budapest Honvéd-MFA elleni edzőmérkőzés végül kettő-kettes döntetlennel zárult.

Read More
Loading

Fő támogatók
TámogatókMédiapartnereink