Otthon tartotta a pontokat a Puskás

Az OTP Bank Liga NB I. hatodik fordulójában a Puskás Akadémia FC otthonában lépett pályára csapatunk. A második félidőben csapatunkon egy kisebb rövidzárlat lett úrrá, ami kihasználva otthon tartotta a három pontot a Puskás Akadémia FC.

Read More

A szünet után Felcsúton lépünk pályára

Az OTP Bank Liga NB I. hatodik fordulójában a tabella ötödik helyén álló Puskás Akadémia FC otthonában, a Pancho Arénában lép pályára csapatunk. A szombaton 17 órakor kezdődő mérkőzést az m4sport.hu internetes oldalon lehet majd élőben követni.

Read More

Soltvadkertre utazunk a kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa hatodik fordulójának párosítását. A főtábla első körében csapatunk a Bács-Kiskun megyei Soltvadkert otthonában lép majd pályára.

Read More

A Siófokot fogadjuk a válogatott szünetben

Együttesünk a válogatott szünetben a megyei rivális BFC Siófok ellen lép pályára pénteken 14 órakor. Az edzőmérkőzést követően pedig a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozatra várunk mindenkit nagy szeretettel.

Read More

Várunk a Futball Éjszakáján

Második alkalommal rendezik meg hazánkban a Futball Éjszakája elnevezésű programsorozatot, melybe idén is bekapcsolódik együttesünk. 2019. szeptember 6-án, pénteken 14 órától minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk a Rákóczi-stadionban!

Read More

Így látták a vezetőedzők

Mint arról már beszámoltunk csapatunk megszerezte az első győzelmét az OTP Bank Liga NB I. idei szezonjában, hiszen az ötödik fordulóban Ádám Martin góljával elhoztuk a három pontot Debrecenből. Lássuk, hogy értékelték a mérkőzést a vezetőedzők

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Accanto

H&D


Médiapartnereink