Megvan a pontos menetrend

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2019/2020. évi OTP Bank Liga NB I. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokság 11-16. fordulójának pontos kezdési időpontjait.

Read More

Adj vért, ments életet!

Közös véradásra hívjuk szurkolóinkat! A csütörtöki eseménynek csapatunk stadionja ad otthont, ahol a játékosok mellett az edzővel is találkozhatnak a résztvevők. A véradókat ajándékokkal is meglepik a szervezők: többek között belépőjegyeket kapnak együttesünk következő hazai mérkőzésre, a Kisvárda elleni összecsapásra.
A véradás időpontja: 2019. október 17. 16:00-19:00
A véradás helyszíne: Rákóczi FC stadion Kaposvár, Pécsi u. 4.

Read More

Az eszékiek nyerték az edzőmeccset

Az NK Osijek együttesével vívott edzőmérkőzést csapatunk a válogatott szünetben. Az első félidőben igen jó játékot nyújtottak labdarúgóink, de a másodikban már az eszékiek uralták a pályát, s a győzelmet is megszerezték.

Read More

Az Eszék érkezik a szünetben

A horvát első osztály egyik élcsapata, az NK Osijek ellen vív edzőmérkőzést a válogatott szünetben csapatunk. A találkozóra pénteken 16 órakor kerül sor a Rákóczi-stadionban. A mérkőzést mindenki ingyenesen tekintheti meg.

Read More

Így látták a vezetőedzők

Mint arról beszámoltunk csapatunk 2–1-es vereséget szenvedett egy elég döntetlen szagú mérkőzésen a Paks otthonában. Lássuk, hogy értékelték a találkozót a vezetőedzők…

Read More

Vezettünk, de kikaptunk Pakson

Pakson szólították pályára csapatunkat az OTP Bank Liga NB I. nyolcadik fordulójában. Együttesünk Hegedűs Dávid góljával szerzett vezetést, de pontot nem tudott elhozni az Atomvárosból.

Read More

Jó előjelekkel utazunk Paksra

A válogatott szünet előtt a Paksi FC otthonában lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga NB I. nyolcadik fordulójában. A két zöld-fehér gárda találkozóján szombaton 17 órakor indul útjára a labda.

Read More
Loading

Fő támogatók

Támogatók

Accanto

H&DMédiapartnereink