A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elkészítette az NB III. Nyugati csoportjának menetrendjét. Csapatunk az első fordulóban a BKV Előrét fogadja, de az előre megjelölt kezdései időpont még változhat.

A BKV Előre ellen lépük pályára az NB III. Nyugati csoportjának nyitófordulójában. Az MLSZ adatbankján minden hazai mérkőzésünk helyszínének a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia sporttelelepe van megadva, de természetesen a hazai bajnokiknak a Rákóczi-stadion ad majd otthont. A második fordulóban az újonc Dunaharasztihoz utazik csapatunk, míg az ötödik körben az előző szezon ezüstérmese az Érdi VSE látogat Kaposvárra.
– A sorrend valós, de az időpontokban minden csapattal külön kell egyeznünk – mondta Horváth Krisztián klubigazgató. – Az MLSZ hiába jelölte ki péntektől vasárnapig a játéknapokat, mivel ez egy félprofi liga, így külön kell kérnünk az aktuális ellenféltől, hogy péntek este, villanyfénynél rendezhessük a hazai bajnoki mérkőzéseket. 
A sorsolás ide kattintva érhető el.
A klubigazgató azt is elmondta, hogy hétfőn kezdődik a bérletárusítás, melynek részleteit hamarosan közzétesszük honlapunkon. 
– Felosztottuk a stadiont az MLSZ előírásainak megfelelően. Kijelöltünk egy szektort az akadémisták részére, illetve egyet a Rákóczi kötődésű volt játékosoknak, akiket mindig szívesen látunk.
További hír, hogy együttesünk utolsó, augusztus ötödikei edzőmérkőzését a horvát Dinamo Zagreb együttesével vívja a Rákóczi-stadionban. A kezdési időpont 19 óra.