Szerdán 18 órától hazai rangadóval folytatja bajnoki szereplését a Kaposvári Rákóczi a labdarúgó Monicomp Ligában. A Ferencváros elleni találkozón a dobogó a tét. 

A somogyiak a hétvégén vereséget szenvedtek Kecskeméten, a Fradi viszont győzni tudott az MTK otthonában. A Rákócziból sérülés miatt Bank és Grumic is hiányztik majd. Az nb1.hu számára nyilatkozó  két vezetőedző bizakodó hangulatban várja a találkozót.

Sisa Tibor (Rákóczi FC)#!# – Az FTC Magyarország egyik legpatinásabb csapata, de mondhatom, hogy talán az egyik legtámogatottabb klubja is egyben. Az ő, és a saját lehetőségeinket, vagy az eddig lejátszott mérkőzések statisztikáit nem is érdemes összevetni. De nem is akarjuk, inkább szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Kecskeméten voltak jó, és gyenge teljesítmények, ilyen már előfordult, de úgy gondolom, hogy most adnunk kell egy lehetőséget a javításra. Remélem, hogy élni fognak vele a játékosok. Ha a nyáron arról beszéltek volna a szurkolók, hogy a huszonötödik fordulóban, ha otthon győz a Rákóczi a Fradi ellen, úgy a dobogón állhat, megfogták volna egymás fejét, nem lázasok-e? Mára kiderült, hogy nem is lett volna lázálom.

Prukner László (FTC)#!# – Ez a Kaposvár egy másik csapat, ezt már Sisa Tibor munkája fémjelzi, ez már az ő csapata. A Rákóczi a nyáron és most, télen is jól igazolt. Kész játékosokat szerződtettek, ezért nem a véletlen műve a jelenlegi helyezésük. Ellenfelünk egy gyorsan játszó csapat, erre készülünk most is, de mindent megteszünk azért, hogy elhozzuk a három pontot.