A Magyar Kupa eddig egyik legnagyobb meglepetését hajtotta végre azzal a Kaposvár NB III-as csapata, hogy kiverte a másodosztályú Gyirmótot. A somogyi fiatalok vezéregyénisége az a Bőle Lukács, aki már az NB I-ben is több mérkőzésen szerepet kapott – írja az nb1.hu.

Bőle Lukács– A Gyirmót elleni találkozón rögtön az elején vezetést szereztünk, amire még egy gólt tudtunk lőni – mondta honlapunknak Bőle. – Ekkor már éreztem, hogy meglehet a továbbjutás. A második félidőben ugyan kaptunk egy gólt, de meglőttük a harmadik találatunkat is, és akkor már olyan jól védekeztünk, hogy sikerült végrehajtanunk a bravúrt. 
– Miben rejlik ennek a fiatal csapatnak a titka?
– Ez a csapat nagyon lelkes és a játékosok között nagy az összhang. Mindenki mindent megtesz a másikért, mindenki a csapatot tekinti elsőnek, ezért küzdünk hétről-hétre.
– Az első kerethez, vagy a másodikhoz érzed közelebb magad?
– Az első csapathoz tartozom. De volt egy bokasérülésem, a második csapatnál edzettem, jött a ZTE elleni MK-mérkőzés. A zalaiakat is kivertük, azóta az NB III-as csapatnál játszom. Szerencsére most is sikerült továbbjutnunk, igyekszem minél jobb teljesítményt nyújtani, szeretném felhívni magamra Sisa Tibor figyelmét.