Taroltak a Rákóczi labdarúgócsapatának képviselői a hagyományos kaposvári teke óévbúcsúztatón. A megyeszékhely élsportolói az elmúlt tíz esztendőhöz hasonlóan közös gurítással zárták le az óévet, és ezúttal is szerencsét próbáltak a kiemelt egyesületek játékosai és vezetői.  

Az óesztendő utolsó előtti napján megtelt a Szántó utcai csarnok, és ezúttal nem a tekézők voltak túlerőben. A kaposvári sportos évbúcsúztatónak már szép a múltja#!# a megyeszékhely jeles versenyzői mindig közösen alapoznak a szilveszterre. A vidám hangulatú tornán ezúttal 8 hatfős csapat mérte össze egymással az ügyességét. 
A Rákóczi együttese, soraiban a szakmai stáb több tagjával és a baráti kör vezetőjével, végül magabiztosan, 552 fás teljesítménnyel hódította el az első helyezést a Városháza-Sportbizottság és a Loco 4×4 Egyesület előtt. A kaposvári kiemelt egyesületek ezúttal is itt voltak, és egymásnak is drukkoltak a csapattagok#!# végül a Fino a negyedik, a KKK az ötödik, a BITT pedig a hetedik helyet érdemelte ki. Nem csak a labdajátékok képviselőinek ment jól, ügyesen gurítottak a ritmikus gimnasztikázók és a zöldpontosok is.