Csendben, hazai környezetben hangol a Kaposvári Rákóczi futballcsapata a szombati, FGSZ Siófok elleni somogyi rangadóra. A felkészülést sérülések és eltiltások is nehezítették, de a zöld-fehérek háza táján egyértelmű a cél#!# a három pont megszerzése.

Az elmúlt hetek több frontos terhelése után immár csak a bajnoki küzdelmekre összpontosít a Rákóczi, így a fiúk a megszokott menetrend szerint készültek a hétvégi találkozóra. A keret ezúttal sem lehet teljes, ugyanis Balázs Benjámin és Jánvári Gábor Újpesten begyűjtötte ötödik sárga lapját, így a lelátóról nézheti csak a megyei derbit. Ráadásul többen sérüléssel bajlódnak, így Okuka, Pavlovic, Fenyvesi, Major, Katona sem teljes értékű harcos, és a brazil Pedro sem épült még fel. Major Ádám vasárnap, az NB III-as csapat szentlőrinci meccsén sérült meg, és a vizsgálatok kiderítették, hogy részleges térdoldalszalag-szakadást szenvedett. A fiatal védő felépülése több hetet vesz igénybe. A debreceni kupamérkőzésen jól teljesítő Katona combizom-húzódással bajlódik. A szakvezetés bízik abban, hogy a többi sérült közül lesz olyan, aki szombaton játékra jelentkezik majd. 
A kaposváriak nagyon készülnek a találkozóra, és mindenki átérzi, mennyire fontos ez a kilencven perc. A játékosoknak sokat számít, hogy szurkolnak nekik a nézőtérről, ez a Pápa ellen is nagyon jól jött, és a remények szerint a Siófok ellen is sokan drukkolnak majd a zöld-fehéreknek. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik. Belépőegyek már ma is válthatók 13 órától 17 óráig az 1-es pénztárban, amely holnap 12 órától tart nyitva.