Az NB III. Nyugati csoportjának második fordulójában a Gyirmót FC Győr második csapata érkezik a cukorgyári göndörbe. A szerda este 19 órakor kezdődő találkozót a Kapos TV élőben közvetíti majd a YouTube csatornáján.

 

Az első hétközi forduló vár újjáalakult csapatunkra, amely a bajnokságot egy andráshidai győzelemmel kezdő Gyirmót FC Győr II. együttesét fogadja. A hétvégén ráadásul pihenhettek a kisalföldi klub játékosai, hiszen a második csapatok nem lépnek pályára az reformokon átesett MOL Magyar Kupában, így frissebben várhatják a szerda este 19 órakor elhangzó kezdősípszót.

– Elég közel van a két mérkőzés egymáshoz, ráadásul százhúsz percet játszottunk szombaton, ami nem volt kevés – fogalmazott Mayer Milán, csapatunk támadója. – A lényeg, hogy nyertünk és ebből erőt kell merítenünk a Gyirmót elleni meccsre. Úgy gondolom, hogy az ilyen sikerek összekovácsolják a csapatot, ez pedig számunkra különösen fontos, mivel sok az új játékos a keretben. Az előttünk álló mérkőzést szeretnénk jó játékot nyújtva megnyerni, hogy megszerezzük az első pontjainkat. Nem tudtunk sokat készülni a Gyirmótból, hiszen meghatározza őket az, hogy éppen ki játszik vissza az NB I.-es csapatból.

A találkozó különleges lesz Mayer Milán számára, hiszen testvére, Máté a Gyirmót FC Győr játékosa.

– Szeretném, ha a mérkőzés végén tudnám egy kicsit bosszantani azzal, hogy mi nyertünk – tette hozzá nevetve csapatunk saját nevelésű játékosa.

A szokásoknak megfelelően ezt a hazai bajnokit is élőben közvetíti majd a Kapos TV a YouTube csatornáján keresztül, ami ide kattintva érhető el. A stream linkjét a mérkőzés előtt, a Facebook oldalunkon tesszük majd közzé.

A szerda esti bajnokit Kovács J. Zoltán vezeti majd, míg a két segítője Rózsa Dávid és Török Bence lesz.