Az NB III. Nyugati csoportjának harmadik fordulójában, vasárnap 19 órakor az újonc Technoroll Teskánd KSE együttesét fogadja majd csaptunk.

 

A dobogóra pályázó Nagykanizsa és Veszprém után az újonc Teskánd ellen lépnek majd pályára labdarúgóink a harmadosztály harmadik fordulójában.

– Sajnos nem úgy indult a szezon, ahogy szerettük volna, viszont nem foglalkozzunk már ezzel – mondta Kálmán Szilárd, csapatunk középpályása. – Nagyon sok forduló van még hátra, most sorozatban jönnek a mérkőzések, két-három győzelemmel már nagyot lehet lépni előre, úgyhogy mindent megteszünk azért, hogy ez így is legyen.

Előző hétvégén együttesünk megszerezte az első sikert a szezonban, bár ez még csak a MOL Magyar Kupában esett meg, de ez is jó hatással volt a játékosokra.

– Azt gondolom, szüksége volt a csapatnak a Magyar Kupa sikerre, hiszen nem kezdtük jól a bajnokságot, de biztos vagyok benne hogy az Ercsi elleni győzelem lendületet ad majd a folytatásra és rátérünk a győzelmi útra – hangsúlyozta Kálmán Szilárd. – A kupameccsen jól éreztem magam a pályán örülök, hogy sikerült betalálnom, hiszen szükségem volt erre, jót tett a lelkemnek és remélem, hogy a bajnokságban is jönnek már a gólok, de a legfontosabb hogy a csapat nyerni tudott.

A Teskánd ellen pedig folytatnánk labdarúgóink az ercsiben megkezdett utat, s a bajnokságban is begyűjtenék az első győzelmet.

– Ugyanúgy készülünk, mint a többi mérkőzésre – tette hozzá Kálmán Szilárd. – Kielemeztük őket, viszont nem szeretnénk az ellenféllel foglalkozni, hanem csak a saját játékunkkal, mivel mindenképp szeretnénk megnyeri a mérkőzését. Más eredmény nem elfogadható, csakis a győzelem!